Privacy verklaring


Sutacelot heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen.
Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website(s) van Sutacelot met persoonlijke informatie omgaan.

Alle gegevens die door Sutacelot worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk worden bewaard en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt.
De informatie die u aan Sutacelot geeft, zal met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.

Hoe gebruiken wij uw informatie:
Wanneer u Persoonlijke Gegevens verstrekt op deze website, gebruiken we die voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld, bijvoorbeeld om de door u bestelde producten te versturen naar het afleveradres.
De informatie die wij via onze site aan u vragen is niet meer dan dat wij absoluut nodig hebben om uw bestelling en de eventuele correspondentie in goede banen te leiden.
Statistieken over de site kunnen worden gebruikt om ervaringen op de website te verpersoonlijken en om statistieken over het gebruik van de website - anoniem en als totaalcijfer - te evalueren.
We gebruiken uw IP adres voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze sites.
Het IP adres wordt tevens gebruikt om bezoekers te herkennen.

Met wie kunt u contact opnemen:
Schrijf ons a.u.b. op info@sutacelot.nl of naar Sutacelot, Haarstraat 138, 7462 AV te Rijssen, indien u vragen of opmerkingen heeft over deze Privacyverklaring, om schending van de Privacyverklaring te melden.

Indien u wilt dat wij uw Persoonlijke Gegevens in onze bestanden corrigeren of bijwerken of indien u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw gegevens voor mededelingen aan u.
Sutacelot zal naar aanleiding van een verzoek van elke geregistreerde bezoeker zijn of haar persoonlijke gegevens uit onze database verwijderen.
Tevens kan de bezoeker online zijn gegevens aanpassen en wijzigen.
U hebt recht op inzage in de informatie die wij over u bewaren.
Voor deze dienst kan een vergoeding worden gevraagd.
We zullen redelijke stappen ondernemen om aan de voornoemde verzoeken te voldoen.