homepage

Klik op het logo om naar de webwinkel te gaan.

 

Tarieven Verzendkosten.

Door Sutacelot worden de standaard tarieven van Post NL  gehanteerd.  Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden binnen Nederland.  Wilt u een verzending naar het buitenland, kijk hieronder voor nadere uitleg

 

Wij verzenden uw pakketzending in Nederland en België binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling op het door u opgegeven afleveradres. Dit geldt voor artikelen die uit voorraad leverbaar zijn. Dit behoudens onze periodes dat we op vakantie of afwezig zijn. Afwezigheid wordt altijd vermeld op de eerste pagina's van onze sites.

Nederland

Bestellingen  boven de  € 50,00 Gratis
pakketverzending tot  € 50,-
 € 7,-
Envelopzending € 3,-
Rembourszending alleen in Nedrland € 18,35

 

België

Bestellingen tot € 50,00 Pakketpost € 13,-
Bestellingen envelopzending tot  250 gram € 4,-
Bestellingen boven de  € 50,00 € 6,-

 

Verzending naar andere landen. (Shipping to other countries)

Het is mogelijk, om bestelling te verzenden naar alle landen van de wereld. Stuur ons een email en wij maken voor u een offerte voor de totale kosten. (It's possible to send orders to all countries around the world. Send us an email and we make an offer for the total cost.)

Levertijden:

Sutacelot  streeft ernaar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Dit geldt voor zowel Nederland als België. Bestellingen onder vooruitbetaling worden verzonden na ontvangst van de betaling.

Bestellingen zelf afhalen: Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Rijssen. Hiervoor dient u een afspraak te maken per mail of telefonisch. U kunt bij afhalen alleen contant betalen.


Betaalmethoden:

Sutacelot kent 3 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling.


1. Vooruitbetaling:

U kunt het totaalbedrag overmaken  op banknr. NL59KNAB0254907083 tnv Sutacelot te Rijssen. Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan sutacelot.

BIC: KNABNL2H
IBAN: NL59KNAB0254907083

2. Rembours:

U betaald rechtstreeks aan de Post NL medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorg,  dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de Post NL medewerker langs komt.

Rembours verzendingen buiten Nederland is niet mogelijk!

3. Contant:

Contante betaling is mogelijk bij afhalen van uw bestelling. Geen pin en geen creditcard betalingen!

Ruilen en Retourneren:

Wat te doen bij retourneren:

Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt, in originele en onbeschadigde verpakking retourneren. Neem hierbij contact met ons op, per telefoon of per email. Geeft u hierbij uw factuurnummer/ordernummer aan ons door.

Herroepingrecht:


Sutacelot hanteert voor het herroepingrecht een termijn van 14 dagen. Na ontvangst van de bestelling heeft de klant 14 dagen bedenktijd om de aankoop terug te draaien zonder opgaaf van reden. Vervolgens heeft de koper nog 14 dagen de tijd om de bestelde artikelen naar ons te retourneren.  Uiteraard dient de verpakking in originele en onbeschadigde staat te zijn en het product ongebruikt. Binnen 5 werkdagen wordt uw bedrag van aankoop aan de koper gecrediteerd.

Indien de klant niet reageert, wordt het pakket de eerst volgende werkdag aangeboden.

Sutacelot is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor vermissing of beschadiging van verzonden goederen.

Mocht het blijken dat het pakket beschadigd is laat dan een aantekening bij de bevestiging van ontvangst maken. Dit kan veel problemen voorkomen m.b.t. het verhalen van eventuele opgelopen schade.